Grafit 100

Grafit 100 lépésálló polisztirol lap. Fokozott hőszigetelő képességű normál terhelésnek igénybe vehető polisztirol keményhab hőszigetelő lemez.

Anyagszükséglet: Igény szerint
Rakatnorma: Vastagságtól függően: 1 m2/csomag – 12 m2/csomag

Leírás

Austrotherm Grafit 100

Az AUSTROTHERM GRAFIT 100 olyan szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AUSTROTHERM AT-N100 jelű hőszigetelő lemezzel. Alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

Tervezz velünk egy életre, vagy kettőre!

Az Austrotherm grafit 100 polisztirol termékei hozzásegítenek minket abban, hogy környezettudatos épületeinkkel megvédjük bolygónk klímáját és hogy fenntartható jövőt építhessünk. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk mindig komfortos marad.

Az fenti ikonokra kattintva további információt kaphat a termék alkalmazási lehetőségeiről.

Termék tulajdonságok

  •  Fokozott höszigetelö képesség
  •  Terhelhetö
  •  Ökológiailag kedvezö
  •  Nedvességre nem érzékeny

Austrotherm grafit 100 Műszaki adatok

Termékosztály: EPS 100
Hővezetési tényező (közölt érték): 0,030 W/mK
Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,030 W/mK
Táblaméret: 1000 x 500 mm

Tárolás

Az expandált polisztirolhab termékeket mechanikai sérülésektől, és tartós tárolás esetén víztől védeni kell. A GRAFIT® polisztirolhab termékeket a közvetlen napsugárzástól világos színű fóliával kell védeni . A tárolási feltételek betartása mellett a polisztirolhab termékek korlátlan ideig felhasználhatók.