Grafit L5

Grafit-L5 lépéshangszigetelő lap. Fokozott hőszigetelő képességű, rugalmas expandált polisztirolhab lemez. Különösen nagy terhelésű „úsztatott” padlószerkezetekben, a lépéshangszigetelés javítására.

Anyagszükséglet: Igény szerint
Rakatnorma: Vastagságtól függően: 5,5 m2/csomag – 7,5 m2/csomag

Csomagolás

Vastagság (mm) m2/csomag db/csomag
30* 7,5 15
40* 6 12

* Szállítási határidő: egyeztetés szerint.

Leírás

Austrotherm GRAFIT L5 lépéshangszigetelő lemez

Az AUSTROTHERM GRAFIT L5 olyan szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AUSTROTHERM AT-L5 jelű lépéshang-szigetelő lemezzel. A GRAFIT L5 lemez mindazon épületeknél használható a padlók lépéshang-szigetelésére, ahol a hasznos teher értéke (MSZ 18021-1) 5 nem haladja meg az 5,0 kN/m2-t. Alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

Tervezz velünk egy életre, vagy kettőre!

A GRAFIT L5 polisztirol termékei hozzásegítenek minket abban, hogy környezettudatos épületeinkkel megvédjük bolygónk klímáját és hogy fenntartható jövőt építhessünk. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk mindig komfortos marad.

Termék tulajdonságok

  • Fokozottan terhelhető
  • Fokozott hőszigetelő képesség
  •  Kiváló lépéshang-szigetelés
  • Őkológiailag kedvező
  •  Nedvességre nem érzékeny

Austrotherm GRAFIT L5 Műszaki adatok

Termékosztály: EPS T5
Hővezetési tényező (közölt érték): 0,031 W/mK
Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,031 W/mK
Táblaméret: 1000 x 500 mm

Tárolás

Az expandált polisztirolhab termékeket mechanikai sérülésektől, és tartós tárolás esetén víztől védeni kell. A GRAFIT polisztirolhab termékeket a közvetlen napsugárzástól világos színű fóliával kell védeni . A tárolási feltételek betartása mellett a polisztirolhab termékek korlátlan ideig felhasználhatók.

További részletek