Austrotherm EPS AT-N100

ATN-100 lépésálló polisztirol lap 1cm-20cm vastagságban. Normál terhelésnek igénybe vehető polisztirol keményhab hőszigetelő lemez.

Anyagszükséglet: Igény szerint
Rakatnorma: Vastagságtól függően: 1m2/csomag – 25m2/csomag

Leírás

Austrotherm EPS AT-N100 hőszigetelő lemez

Az Austrotherm EPS AT-N100 anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetők, padlók hőszigetelése, födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek az AT-N100 anyagból.

Tervezzen velünk egy életre, vagy kettőre!

Az Austrotherm polisztirol termékei hozzásegítenek minket abban, hogy környezettudatos épületeinkkel megvédjük bolygónk klímáját és hogy fenntartható jövőt építhessünk. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk mindig komfortos marad.

Az fenti ikonokra kattintva további információt kaphat a termék alkalmazási lehetőségeiről.

Termék tulajdonságok

  •  Terhelhetö
  •  Kiváló höszigetelö képesség
  •  Ökológiailag kedvezö
  •  Nedvességre nem érzékeny

Austrotherm EPS AT-N100 Műszaki adatok

Termékosztály: EPS 100
Hővezetési tényező (közölt érték): 0,037 W/mK
Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,038 W/mK
Táblaméret: 1000 x 500 mm

Tárolás

Az expandált polisztirolhab termékeket, tartós tárolás esetén a víztől és a közvetlen napsugárzás védeni kell. A tárolási feltételek betartása mellett a polisztirolhab termékek korlátlan ideig felhasználhatók.

További részletek